De helende kracht van emoties

Kennisbank

Alfred & Shadow – A Short Story About Loneliness

Sommigen van ons vrezen afwijzing meer dan anderen. Dit kan ervoor zorgen dat we contact uit de weg gaan. Hoe maken we emotioneel opnieuw contact met mensen als we ons alleen voelen en bang zijn voor verlating? Bekijk de korte film van Alfred en zijn schaduw, en zijn strijd tegen eenzaamheid.

De educatieve animaties over Alfred & Shadow zijn ontstaan uit een samenwerking tussen de Noorse psychologe Anne Hilde Vassbø Hagen en EFT-grondlegger Les Greenberg, en zijn gebaseerd op Emotion Focused Therapy.

 

Gerelateerde items

EFTiN bij het RTL Z-programma 'De Nieuwe Economie'

Wat is Emotion Focused Therapy en de kern van persoonsgericht en experiëntieel werken? En hoe leidt EFTiN professionals op in het werken met de kracht van emoties? Onze oprichter Juliette Becking vertelde hier meer over in het RTL Z-programma ‘De Nieuwe Economie’. Bekijk hieronder de reportage.

Webinar ‘Emotions as captains of our lives’ door Les Greenberg

In dit webinar licht EFT-grondlegger Les Greenberg emoties toe als ‘the great captains of our lives’. Hierbij spreekt hij onder andere over de werking van emoties, hun totstandkoming, en de functie van het hebben van emoties.

Alfred & Shadow – A Short Story About Emotions

De Noorse psychologe Anne Hilde Vassbø Hagen maakte in samenwerking met EFT-grondlegger Lesley Greenberg de educatieve animatie ‘Alfred & Shadow’. Volg Alfred in zijn strijd met zijn schaduw – wie weet ontdek je onderweg wel iets nieuws over je eigen emoties.