De helende kracht van emoties

Onze organisatie

Juliette Becking

Juliette Becking is de oprichter en het gezicht van EFTiN. Ze is een klinisch psycholoog/ psychotherapeut, Persoonsgericht Experiëntieel Psychotherapeut (VPEP)en Emotion Focused Therapy for Individuals trainer (isEFT).

Na een oorspronkelijk psychoanalytische opleiding heeft zij zich vanaf 1990 volledig gericht op en geschoold tot Persoonsgericht Experiëntieel Psychotherapeut, supervisor en trainer. Eerst met name in het experiëntiële werken en Focusing, vanaf 2005 in Emotion Focused Therapy for Individuals (EFT-I). Diep geraakt door deze prachtige en krachtige manier van werken besteed ze nu haar tijd met name aan EFT-trainingen in binnen- en buitenland. Als door en door experiëntieel therapeut ziet ze ook de Empathie en Focusing trainingen als essentieel voor de EFT-therapie en EFT-therapeut.

In 2019 richtte zij EFTiN op, het opleidingsinstituut voor Emotion Focused Therapy- for Individuals in Nederland, voortkomend uit de wens om Emotion Focused Therapy for Individuals in Nederland en over de wereld uit te dragen.

Juliette is vanaf 2017 member of the Board van isEFT en sinds 2022 voorzitter van de VPeP. 

Samenwerking

  • EFT is een vorm van persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie en  vindt haar huis in de VPeP
  • EFTiN is door de International Society for Emotion Focused Therapy (isEFT) erkend als opleidingsinstituut.