De helende kracht van emoties

Opleidingen en Masterclasses met STAP-budget!

Alle Opleidingen en Masterclasses van EFTIN komen in aanmerking voor het STAP-budget. Bij het STAP-budget gaat het in 2023 om € 1.000,- opleidingstegoed om te investeren in jouw kennis vanuit de overheid.

Aanmelden bij het UWV voor het STAP-budget voor een opleiding of masterclass bij EFTiN kan weer op 01 mei 2023, 10:00 uur via: www.stapuwv.nl

Wees er op 01 mei 2023 wel om 10.00 uur bij, want het aantal STAP-budgetten is beperkt! Op=op!

Vooraf inschrijven bij EFTiN is hiervoor noodzakelijk, aangezien je een aanmeldingsbewijs nodig hebt vanuit EFTiN. EFTiN kan je dan ook tijdig voor aanmelden bij het UWV. 

Lees hier voor meer informatie over het STAP-budget: wat houdt het in, wie komt er voor in aanmerking en hoe wordt het STAP-budget verdeeld. 

Voor 2023 gelden naast 01 mei 2023 nog de volgende aanvraagrondes:

Let op bij het kiezen van jouw aanvraag dat de opleiding/masterclass start binnen 5-8 maanden na de aanvraagtermijn!

  • 3 juli 2023 t/m 3 september 2023
  • 4 september 2023 t/m 31 oktober 2023
  • 1 november 2023 t/m 31 december 2023

De overheid heeft het eenvoudig gemaakt: jij hoeft je alleen maar aan te melden bij het UWV met het STAP-aanmeldingsbewijs dat je van EFTiN ontvangt als je inschrijft voor je opleiding of masterclass. Download hier de handleiding die je kunt gebruiken voor je aanmelding bij het UWV.

Op het moment dat jouw aanvraag door het UWV wordt goedgekeurd dan wordt het STAP-budget direct aan EFTiN overgemaakt en ontvang je vanuit EFTiN geen factuur of een factuur van het bedrag boven deze 1.000 euro.

De kans is aanwezig dat je aanvraag wordt afgewezen of dat het budget op is in het tijdvak waarin je het STAP-budget aanvraagt. Daarom vragen we je vooraf een keuze te maken.

  • Deelnemen mits je aanvraag voor het STAP-budget wordt toegekend.
  • Definitief deelnemen ook als je aanvraag voor het STAP-budget niet wordt toegekend.

Ga naar https://www.eftin.nl/opleidingen/ voor aanmelding opleidingen met STAP-budget.

Ga naar https://www.eftin.nl/masterclasses/ voor aanmelding masterclasses met STAP-budget.